I går...

238425-3
Foto: Volvoägaren

krockade vi inte när vi åkte till Umeå tur och retur, över dagen. Det var jätteskönt. Däremot träffade vi både chauffören och den röda Volvon och båda är numera helt pigga och glada. Chauffören var aldrig trasig som Volvon i skalet, men alldeles tillräckligt skärrad. Den röda "pärlan" är nästan lika fin som den var förr, den riktigt glänste i solen i Umeå. Det tror jag den förre ägaren också märkte.......
Bilägaren kanske blir lite ledsen/sur på mig då jag lägger ut det här...........men jag sökte en bild med anknytning till Umeå och då ramlade den här "umebon" över mig.
Det var i alla fall en mycket trevlig dag i Umeå i trevligt sällskap. Shoppingturen i centrum visade att många Umebor också får sin lön i slutet av månaden. Men det fanns plats för oss också. Jag kommer gärna tillbaka, för jag hann inte med alla affärer..........  och inte umgås nog mycket heller.

Tisdagstema - Rörelse

image2
Foto: Tovalisa
Här är mitt bidrag till veckans tisdagstema, vindkraftverket utanför Piteå. Just på den här bilden verkade det inte vara så mycket rörelse, men det brukar snurra på bra.

Längtan...........

L?ngtan.........

och test att lägga in bilder

Min nya blogg

Här kommer jag att skriva om allt möjligt och omöjligt. Men först måste jag komma på hur man gör. Men det bästa är väl att testa............


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0