Gott Nytt År önskar Tovalisa


Tovalisa har tappat farten

Första inlägget i december........ och kanske det sista. (I december alltså).
Det har varit lite för mycket i mitt huvud den senaste tiden. Därför har bloggandet inte fått plats. För vi ska sälja huset och köpa mitt föräldrahem. Mäklare ska bokas, tvättstugan (och alla andra rum) ska röjas inför fotograferingen. Det ska ju se trevligt ut på Hemnet. Puh......(Julen skulle också plockas bort tillfälligt inför denna fotografering). Sen råkar julen också närma sig. Jag skulle vilja flytta fram den några veckor. Julklappar ska köpas och julgodis ska kokas. Många måsten går att plocka bort, men inte alla. Kanske för att jag inte vill plocka bort vissa måsten. (Jag älskar julgodis).
Till råga på allt så har vår digitalkamera lagt av. I alla fall nästan. Ingen kamera = Inget bloggande. Men.....tomten har redan kommit med en ny, ( =vi har köpt den åt oss själva ) som jag måste lära mig så fort som möjligt. Jag tror att vi kommer att bli goda vänner.
Klicka för att se större bild

Om jag inte kommer med ett nytt inlägg före jul, vill jag passa på att önska alla rara läsare och vänner en riktigt GOD JUL.


Vill också visa mitt novemberprojekt som ingen kunde stoppa..............( se tidigare inlägg)
Superroligt handarbete som jag trodde skulle ta flera år. När den 24:e sockan var stickad hade jag kunnat fortsätta, med 24 till.

image80
Foto: Rubus Arcticus 
(världens bästa dotter)

RSS 2.0