En nalle är född

Till slut blev högen med ull en nalle. Jag tycker dock inte att Nalle ser särskilt glad ut. Det var svårt att brodera detaljerna och ge Nalle en personlighet. Det kanske fattas en trevlig fru........... Den som lever får se.

image74

Tovalisa tovar

Jag har svårt att leva upp till mitt namn. Det är så mycket annat som tränger sig före i jag-vill/ska-göra-kön.Men är man utan internetuppkoppling kan man syssla med en av sina favoritsysselsättningar.........nämligen tova. Telia har varit riktigt snabba på att leverera vår nya "uppkoppling". Flera dagar före utsatt tid. Förlåt mig Telia men det hade jag inte förväntat mig eller ens vågat hoppas på.
Mitt pågående tovningsprojekt kommer här på några bilder. Från ull till nalle...........
Nalle är inte riktigt klar än. Jag måste först besöka en sybehörsaffär. Men om nalle inte blir alldeles jätteful, kommer han nog på bild så småningom. Just nu liknar han en pingvin, men det berättar jag inte för honom.

image69

En hög med ull och mönsterdelar av juice- och mjölkpaket.

image70

Såpa, varmt vatten och tålamod.

image71

Armar, ben, öron och "pingvingkroppen". Kanske det kan bli en nalle. Tovalisa återkommer.

Åter igen.........


utan internetuppkoppling. Därför....................




Återkommer förhoppningsvis på några veckor. //Hälsningar Tovalisa

Tisdagstema - Hinder

Det har funnits ett stort hinder för mitt bloggande. Vi har varit utan internetuppkoppling i tre veckor! Men nu är det åtgärdat. Ett stort tack till de två duktiga killarna som fixade till det (till slut.........). I stället för att hänga framför datorn och läsa alla fantastiskt trevliga bloggar (nej, jag läser naturligtvis inte alla) har jag försvunnit i Camilla Läckbergs böcker. Inte dumt det heller.  







RSS 2.0